http://hdz-zupadubrovacka.com/images/hdz-logo.jpg
Blinkie Text Generator at TextSpace.net

nedjelja, 26. veljače 2012.

IZBORNA SKUPŠTINA TO HDZ-a SEDLARICA!



TO  HDZ-a  Sedlarica održao je večeras redovnu Izbornu skupštinu u Društvenom domu, sa početkom u 19 sati. Odaziv članova je bio očekivano dobar. Od  pozvanih 32 odazvalo se 20 članova, 7-mero je opravdalo ne dolazak. Osim članova ovog temeljnog ogranka, Izbornoj skupštini su još nazočili, Predsjednik općinskog odbora HDZ-e, Pitomača i načelnik općine Pitomača Željko  Grgačić, dopredsjednik  OO Ivan Erhatić i tajnik OO Rikard  Bakan. Predsjednik temeljnog ogranka Branko Hampovčan otvorio je Izbornu skupštinu i pozvao nazočne, da odaju počast domovini. Zatim je predsjednik pozdravio sve prisutne i predložio radno predsjedništvo, u kojem je i on po funkciji. Predložio je slijedeče članove: Mario Čajkulić, Marijam Hampovčan i Branko Hampovčan. Pošto drugih prijedloga nije bilo, ovaj prijedlog je jednoglasno usvojen. Radno predsjedništvo je zauzelo mjesto za radnim stolom. Između sebe su odabrali predsjednika radnog predsjedništva, i to je Mario Čajkulić. Pošto se predsjednik radnog predsjedništva zahvalio na povjerenju, pozvao je sve prisutne da minutom šutnje, odamo počast pokojnom prvom predsjedniku HDZ-e i prvom predsjedniku Republike Hrvatske dr. Franji Tuđmanu, umrlim članovima HDZ-e kao i svim poginulim hrvatskim  braniteljima  u Domovinskom ratu. Poslije predloženog dnevnog reda koji je jednoglasno prihvačen, izabrana su radna tijela Izborne skupštine. Slijedi izvještaj predsjednika temeljnog ogranka o proteklom radu, koji je ocijenjen kao vrlo dobar, stranka svakodnevo jača, članovi stranke djeluju u svim društvenim organizacijama u mjestu, i upravo to je pokretač jačanja rejtinga HDZ-e u naselju Sedlarica. Predsjednik se zahvalio članovima na podršci, koju je imao u protekle četiri godine, te zacrtao aktivnosti koje slijede, a tu je u prvom redu uključivanje mladih u stranku. Ima još dosta stvari na kojima treba ubuduče da se radi u interesu boljeg i ljepšeg života u našoj Sedlarici,- završio je svoj izvještaj predsjednik Branko Hampovčan.

    Predsjedavajuči radnog predsjedništva Mario Čajkulić zamolio je goste da se ukratko obrate skupštini. Prvi se obratio skupštini, dopredsjednik OO HDZ-e općine Pitomača, Ivan Erhatić, koji se zahvalio predsjedniku i radnom predsjedništvu, te pozdravio sve nazočne, a skupštini poželio uspješan rad. Riječi pohvale je uputio predsjedniku temeljnog ogranka, kako je rekao što su "naši" članovi uključeni u rad svih društvenih organizacija ili Udruga i mjesnog odbora koje djeluju u Sedlarici, to je garancija uspješnog djelovanja stranke u narednom razdoblju, istaknuo je Erhatić. Potom je pozvao na maksimalnu mobilnost sve članove kako bi što spremnije dočekali izbore za mjesne odbore, koji će uskoro, pa onda i lokalni izbori, a isto tako i regionalni, tu trebamo postiči maksimum, odnosno pobijediti i tako osigurati još jedan mandat načelniku Željku Grgačiću. Mi to zajednički možemo i hočemo, završio je svoje obračanje Erhatić.

    Potom je predsjedavajuči radnog predsjedništva pozvao predsjednika OO HDZ-e općine Pitomača i načelnika općine Željka Grgačića, da se i on obrati nazočnima. Pozdravivši sve prisutne, predsjednik općinske organizacije HDZ-e, također je pozdravio uspješnost djelovanja temeljne organizacije HDZ-a u Sedlarici. Istaknuo je da su vrata općine uvijek otvorena, te da im on uvijek stoji na raspolaganju, i da zajednički ostvaruju planove kako bi stvorili bolje i ljepše uvijete za žitelje Sedlarice. Napomenuo je da je u planu izgradnja nove područne škole u Sedlarici, evo došao je i vodovod u naselje, a u toku su i radovi na Vodo spremi koja je također u Sedlarici, a što je garancija da će mještani piti zdravu i kvalitetnu vodu. Mnogo je još urađeno na ovim prostorima, ali isto tako još nas dosta zajedničkog posla i očekuje ovdje, naglasio je Željko Grgačić. I na kraju želim Vam uspješan rad ove Izborne skupštine, te vam želim da izaberete one članove na određene funkcije, za koje znadete da će uspješno voditi našu stranku.

    Zatim se prišlo utvrđivanju liste kandidata za : predsjednika, članove Izvršnog odbora te izaslanike za općinsku Izbornu skupštinu.  Poslije utvrđene liste prišlo se izboru. Tako da je na ovoj Izbornoj skupštini izabrano:
  
        a/ za predsjednika je izabran Branko Hampovčan
        b/ za članove Izvršnog odbora izabrani su slijedeči članovi:
 
1.Mario Čajkulić

                                      2. Darko Sabolić

                                      3. Dražen Šantić

          4. Marijan Hampovčan

    5. Dražen Bogović 

  6. Saša Gašparić  

    Poslije usvajanja izvještaja Izbornog povjerenstva, data je razrješnica starom Izvršnom odboru, te proglašeni novo izabrani, predsjednik temeljnog ogranka i novo izabrani članovi Izvršnog odbora. predsjednik radnog predsjedništva Mario Čajkulić zaključio je rad Izborne skupštine uz stranačku himnu  "Bože  čuvaj Hrvatsku". U nastavku pogledajte foto zapis sa Izborne skupštine HDZ-e, temeljnog ogranka Sedlarica...

Intoniranje "Lijepe naše"

 Radno predsjedništvo...
 Zapisničar Milan Matović...
 Predsjednik TO HDZ-a Sedlarica
Branko Hampovčan...
Predsjednik radnog predsjedništva
i član Izvršnog odbora
Mario Čajkulić...
Darko Sabolić-član Izvršnog odbora...
Dražen Bogović član Izvršnog odbora...
 Saša Gašparić član Izvršnog Odbora...
 Dražen  Šantić član Izvršnog odbora...
Članovi Izvršnog odbora i predsjednik 
TO HDZ-e Sedlarica
Stranačka himna "Bože čuvaj Hrvatsku"...


Tekst i fotografije
Ivan Erhatić 

Nema komentara:

Objavi komentar

Interaktivna karta Dinjevca i općine Pitomača