http://hdz-zupadubrovacka.com/images/hdz-logo.jpg
Blinkie Text Generator at TextSpace.net

srijeda, 11. studenoga 2015.

ZAHVALA, PREDSJEDNIKA OO HDZ-e OPĆINE PITOMAČA !







Dragi članovi i poštovani simpatizeri
Hrvatske demokratske zajednice.

Iza nas su još jedni izbori, izbori na kojima smo birali zastupnike za novi saziv Hrvatskog sabora.
Kao čelni čovjek općinskog odbora HDZ-a za općinu Pitomača iskreno zahvaljujem svima koji su dali svoj nemjerljiv doprinos , kako u izbornoj kampanji, tako i u samom činu izbora i čestitam na rezultatu koji smo tim radom i angažmanom postigli.
Čestitka i zahvala i svima vama poštovani birači koji ste izašli na ove izbore, a posebna zahvala vama koji ste svojim glasom doprinijeli uvjerljivoj pobjedi liste Domoljubne koalicije.
Na području naše općine lista Domoljubne koalicije predvođena HDZ-om ostvarila je očekivano dobar rezultat koji brojčano izražen iznosi 45,72% što je za 50 postotnih poena više od drugoplasirane liste koja je ostvarila 30,58%.
Naravno da je ovakav rezultat odraz našeg rada, kako u strukturama općine Pitomača, tako i u svim mjesnim odborima na području naše općine.
Svim svojim suradnicima i kolegama, svim članovima vijeća mjesnih odbora zahvaljujem i čestitam na radu, te pozivam na još predaniji rad za dobrobit žitelja naše općine, jer ćemo samo tako opravdati povjerenje koje birači na području naše općine kontinuirano iskazuju Hrvatskoj demokratskoj zajednici.
Koristim priliku čestitati svim sudionicima izbora na fer i športskoj borbi, a posebnu čestitku upućujem novoizabranim zastupnicima u Hrvatski sabor sa liste Domoljubne koalicije s područja naše županije, našim prijateljima Tomislavu Tolušiću i Josipu Đakiću.

Željko Grgačić
Predsjednik općinskog odbora HDZ Pitomača

Nema komentara:

Objavi komentar

Interaktivna karta Dinjevca i općine Pitomača