http://hdz-zupadubrovacka.com/images/hdz-logo.jpg
Blinkie Text Generator at TextSpace.net

ponedjeljak, 2. studenoga 2015.

MILANOVIĆEVA " HOBOTNICA" !



     
     Milanovićeva hobotnica pušta svoje komunističke krakove i tamo gdje će dobro opeći svoje krakove. Nastoji doći tamo gdje je krajnje nepoželjan i gdje nikada nije bio, ali niti neće. O čemu se radi? Pojavio se "nekakav" most, a tko gradi ili treba most, gdje nema vode. Tko ili što je most? ovaj politički most je sitna riba u mreži najveće pošasti Hrvatskog naroda, a to je ova "Ne narodna vlada" Zokija Milanovića. Most  je koalicijski partner ove vlade koja je totalno upropastila sve od poljoprivrede, povečala je nezaposlenost za 100.000 novo nezaposlenih, iselila je preko 100.000 mladih visoko obrazovanih kadrova, zadužila za novih 100 milijardi kuna, što znači na svakog građana 80.000 kuna. Jesmo li spremni na još teži način preživljavanja? Hoćemo li dozvoliti i dalji egzodus naših obitelji, naše mladosti, a to je neminovnost koju bi učinila ova SDP-ova koalicija u kojoj je i ovaj nepoznati "Most". To nama u Dinjevcu ne treba. Na predstoječim izborima biramo si državnu vlast, izaberimo onakvu kakvi smo i mi. Pa zar u Dinjevcu postoje osobe koje bi dale svoj glas, "Nevjernicima, kakvi su SDP-eovci i njima slični. Evo iz današnjeg tiska je jasno vidljivo da je taj most produzena Milanovičeva ruka, ali u Dinjevcu neće uspjeti. Onaj koji prolongira tu stranku pitajte ga "što je on osobno doprineo za dobrobit mještana, i što je on to učinio u naselju, osim sto je narušio međuljudske odnose"? Mladi Dinjevca i ne samo Vi znajte da samo zajedništvom i slogom možemo mnogo učiniti za dobrobit svojih mještana, zar Dinjevac nema, gotovo novi i lijepo uređeni Društveni dom, dali nema lijepo uređenu crkvu, dali nema lijepi Vatrogasni dom - doduše još treba nešto uraditi, Vrata su u fazi gradnje i uskoro će biti i postavljena, a i još neke stvari se rade, ali o tome nešto kasnije. Radi se i upravo vatrogasci bi trebali biti zahvalni, isto tako ima novu područnu školu na koju možemo itekako biti ponosni, nismo li sagradili i kuću ispraćaja na groblju, postavlja se pitanje, zar je sve ovo ništa, treba li nam most koji će premostiti Dinjevac. Ja mislim da ne.  


Isječak iz današnjeg tiska...    
    Ja vjerujem i dobro poznajem Dinjevac i dinjevčane, Dinjevac je "Plavi" i ostače plavi, a Vi poštovani mještani ostanite i dalje kavi smo svi mi zajedno bili i 8. studenog izađite na biralište i dajte svoj glas domoljubnoj koaliciji, HDZ, HSS, BUZ, HSLS, HRAST,HSP dr. Ante Starčević, HDS i ZDS. To će biti pobjednička koalicija. Dinjevčani mislite o budučnosti svoje Hrvatske i svoga Dinjevca. Nemojte da budete u situaciji da poslije 8 studenog hodate pognute glave i vodite svoj Dinjevac unazad. Dakle u nedjelju 8 studenoga zaokružimo listu broj  3 i budimo sudionici za " BOLJU  I JAČU HRVATSKU". Stvorimo svojoj djeci i unucima normalne uvijete za život i rad - SPRIJEČIMO DALJNJE  ISELJAVANJE SVOJE DOMOVINE! - Vidimo se na Izborima !
 
Teško je u novokomponirano domoljublje Zorana Milanovića uvrstiti njegovo otkazivanje državnog pokroviteljstva nad bleiburškom komemoracijom, ukidanje Vijeća za normu hrvatskog standardnog jezika, nametanje ćirilice u Vukovaru, pokušaj izjednačavanja statusa branitelja iz Domovinskog rata i partizanskih boraca iz drugog svjetskog rata
Istinski hrvatski portal - Hrvatska i Dijaspora Online
hrsvijet.net|Autor Robi  






ONA  NAM  JE  JEDINA  I  ČUVAJMO  JU !




Nema komentara:

Objavi komentar

Interaktivna karta Dinjevca i općine Pitomača