http://hdz-zupadubrovacka.com/images/hdz-logo.jpg
Blinkie Text Generator at TextSpace.net

petak, 23. listopada 2015.

U SUHOPOLJU UVIJEK DOBIVANI IZBORI - TAKO ĆE BITI I OVI PREDSTOJEĆI !





      

U Suhopolju održan veliki skup Domoljubne koalicije

“Do pobjede, do pobjede”, orilo se u Hrvatskom domu na velikom skupu Domoljubne koalicije za općinu Suhopolje gdje su se u petak navečer predstavili kandidati za Hrvatski sabor IV. Izborne jedinice. Suhopoljčane su tako u euforičnom zanosu pozdravili, uz predsjednika Općinskog odbora HDZ-a Marijana Brleka, kandidati za Hrvatski sabor, Josip Đakić, Tomislav Tolušić, Ana-Marija Petin i Igor Fazekaš…
– Na području općine Suhopolje, Hrvatska demokratska zajednica u 25 godina bilježi samo pobjede. Tako je i u posljednjih nekoliko godina, od kada smo u koaliciji s ostalim strankama. 8. studenog očekujemo veliku pobjedu Domoljubne koalicije kako bi spasili Hrvatsku. Dosta je bilo onih koji ne poštuju hrvatske branitelje, kojima je Hrvatska slučajna država, koji su uvodili ćirilicu u Vukovar… Zorana Milanovića i takvih je bilo dosta. Domoljubna koalicija s budućim premijerom, Tomislavom Karamarkom, želi miriti želi zajedništvo i to je jedini put uz Domoljubnu koaliciju – kazao je na početku skupa Marijan Brlek, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Suhopolje.
Potom se nazočnima obratio, Igor Fazekaš, 13. na listi Domoljubne koalicije za Hrvatski sabor.
– Uvjeren sam da ćemo 8. studenoga, ovdje u Suhopolju i u svim krajevima Lijepe naše slaviti pobjedu, pobjedu nad onima koji su nas četiri godine uvjeravali da živimo bolje, da je crno bijelo. Dosta je toga bilo. Samo svi zajedno možemo učiniti bolju Hrvatsku, samo svi zajedno možemo učiniti više da bi cijeloj Hrvatskoj bilo bolje. Ovo su iznimno važni izbori za Hrvatsku i vjerujemo da ćemo nakon 8. studenoga imati predsjednika Vlade RH, Tomislava Karamarka, da ćemo ovdje iz Virovitičko-podravske županije imati barem jednog ministra i tri saborska zastupnika.
Predsjednica HSS-a VPŽ, Ana-Marija Petin, 7. na listi Domoljubne koalicije IV. Izborne jedinice je kazala.
– I ovaj skup, ovdje u Suhopolju pokazuje zajedništvo Domoljubne koalicije i hvala vam na tome. U zadnjih nekoliko godina, pobijedili smo na lokalnim izborima ovdje u Suhopolju, VPŽ, pobijedili smo na EU izborima, za predsjednicu imamo Kolindu Grabar Kitarović. Ja ne želim da moje troje djece odlaze iz Hrvatske. Ja ne želim mijenjati Domovinu, želim da promijenimo Vladu. Jer želim da imamo Vladu koja će voljeti svoju Domovinu, svoje selo, poljoprivrednike… Mi imamo znanje, a očekujemo da vi 8. studenoga budete naša snaga koja će nas odvesti do pobjede.
Dopredsjednik HDZ-a VPŽ, virovitičko-podravski župan, Tomislav Tolušić, inače, 6. na listi Domoljubne koalicije, između ostalog je rekao.
– Mi svi, 8. studenoga glasamo za svoju djecu, za našu budućnost. Svaki dan vidimo na TV izbjegličku krizu. No, nitko ne spominje da je iz Hrvatske otišlo 100.000 Hrvatica i Hrvata. To je ono što ne smijemo prešutjeti. Suhopolje je u zadnje tri godine moglo dobiti i Dvorac u središtu Suhopolja i onaj u Cabuni i uređeno središte…. Ali nije dobilo zbog dvije stvari, ne vole nas jer smo u HDZ-u i drugo što je još gore, jer su nesposobni. Želim da moja djeca ostanu živjeti u Virovitici, kao i vaša djeca ovdje gdje su rođena i zato, 8. studenoga ćemo svi glasati za Domoljubnu koaliciju, jer to je glas za našu budućnost i za našu djecu.
Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije i 4. na listi za Hrvatski sabor, Josip Đakić je kazao.
– Za bolju i uspješniju Hrvatsku trebaju nam oni koji će marljivo raditi za Hrvatsku, ne ovakvi kakvi su bili na vlasti zadnje četiri godine. Nesposobni i bez ljubavi prema Domovini. 8. studenoga ćemo zajedno glasati za budućnost naše Domovine i samo to zajedništvo može ostvariti taj cilj, a to je stvarna i jaka pobjeda. U ovoj županiji, ovoj izbornoj jedinici ima toliko zdrave snage s kojom ćemo pregaziti tu komunističku neman jer samo tako možemo hrvatskom narodu vratiti budućnost. Zajednički odradimo ovaj posao i nećemo pogriješiti, jer mi volimo i voljeli smo Hrvatsku. Mi smo domoljubi cijelo ovo vrijeme, ne po potrebi, ne instant domoljubi kao neki. Dosta je bilo onih kojima je Hrvatska slučajna zemlja, onih koji su sveti Domovinski rat proglasili građanskim ratom. Dosta je onih koji su Hrvatsku zaduži za 100 milijardi kuna, onih koji su rastjerali 100.000 Hrvata u inozemstvo, koji su od najsiromašnijih učinili beskućnike, koji su uništili poljoprivredu, OPG-ove. Dosta je bilo i uvozničkog lobija i tome svemu stat ćemo na kraj. Inače, o tome kako vole i vode Hrvatsku, dokaz je Opća bolnica Virovitica, gdje je sanacijska ravnateljica Marijana Živko stvorila novi dug od 30 milijuna kuna, kojoj sanacijsko vijeće, dok se gomila gubitak, odobrava 50 tisuća kuna da bi postala menadžerica u zdravstvu i to kako bi mogla voditi sanacijski postupak. Uništili su i devastirali Opću bolnicu Virovitica i toga je bilo dosta. Oni govore od kuda 1.000 eura za novorođeno dijete. Pa da su si smanjili plaće za 25 posto, jer ionako ništa nisu radili, bilo bi za novorođenu djecu, no ne, oni su mislili samo na sebe. Ovo je bitka svih bitaka i zato nam 8. studenoga treba velika i snažna pobjeda za budućnost naše Hrvatske. (www.hdz-vpz.com) 









































 Tekst: (www.hdz-vpz.com) 
  Fotografije,  Ivan Erhatić

Nema komentara:

Objavi komentar

Interaktivna karta Dinjevca i općine Pitomača