http://hdz-zupadubrovacka.com/images/hdz-logo.jpg
Blinkie Text Generator at TextSpace.net

subota, 27. travnja 2013.

POTPISI POTPORE ZA NAČELNIKA OPĆINE PITOMAČA, ŽELJKA GRGAČIĆA I ŽUPANA VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE TOMISLAVA TOLUŠIĆA !


Naš  načelnik općine Pitomača
Željko  Grgačić...
Naš župan Virovitičko - podravske
županije  Tomislav  Tolušić..


    Danas u prijepodnevnim satima  mladeži,  HDZ i HSS, koalicijskih partnera na predstoječim lokalnim izborima, organizirali su prikupljanje potpisa podrške kandidatura, za načelnika  općine Pitomača gsp. Željka  Grgačića i župana Virovitičko - podravske županije  gsp. Tomislava Tolušića. Potpisi potpore prikupljali su se na dvije lokacije, i to ispred tržnice, i na Trgu Kralja Tomislava u Pitomači. Lijep i sunčan dan obznanio je i lijepom posjetom građana općine Pitomača, na punktove gdje su velikim brojem dali potporu kandidatima, za vođenje kako općine tako i županije. To je dokaz da je pred ovom koalicijom razdoblje, gdje će imati i dobiti, podršku biračkoga tijela, koja će biti dostatna za dobivanje, još jednog mandata na ovim prostorima. Građani su shvatili da su prevareni od ove vlasti, koju čini kukuriku koalicija, na državnoj razini a na parlamentarnim izborima dali su im svoje povjerenje. Takvu vlast ni u kome slučaju ne žele i na lokalnoj razini. Tu grešku nikako ne žele ponoviti na predstoječim lokalnim izborima. HDZ sa svojim koalicijskim partnerom na lokalnim izborima za općinu Pitomača, nudi svojim biračima, najkvalitetniji tim, koji će svojim građanima dati maksimum, za ljepši, bolji i kvalitetniji život na ovim prostorima. U nastavku pogledajte foto zapis sa današnjeg prikupljanja potpisa, podrške i potpore iz Pitomače... 


























    U zaista kratkom vremenskom roku, potporu i 'podršku kandidaturi načelnika općine Pitomača  Željku  Grgačiću  podržalo je i potpisalo preko 1200 građana općine Pitomača. Ovo je jasan pokazatelj što građani misle i žele u svojoj općini. Svojim dosadašnjim radom on je opravdao dato obečanje na prošlim lokalnim izborima,  građani više nemaju dvojbe, oni znaju da će i ova obečanja za naredno razdoblje načelnik Željko Grgačić sa svojim timom i ispuniti, a čeka nas zaista inpresivan program kojeg će HDZ i njen koalicijski partner HSS i ostvariti. Vidmo se na predstoječim izborima!








Tekst i fotografije
 Ivan  Erhatić












Nema komentara:

Objavi komentar

Interaktivna karta Dinjevca i općine Pitomača