http://hdz-zupadubrovacka.com/images/hdz-logo.jpg
Blinkie Text Generator at TextSpace.net

ponedjeljak, 21. studenoga 2011.

PREDIZBORNE AKTIVNOSTI OO HDZ-e, PITOMAČA !


Večeras je održan sastanak OO HDZ-e Pitomača, sa predsjednicima temeljnih ogranaka sa područja općine. Na proširenom sastanku dogovorena je  strategija predizbornih aktivnosti, na području općine. Utvrđeni su termini, održavanja predizbornih skupova u svim naseljima na području općine Pitomača. I ovim putem pozivamo, svekoliko pučanstvo "Lijepe Naše", da  u nedjelju  04.12.2011., izađe na birališta, i da na glasačkim lističima zaokruže redni broj  10, liste koje je nositeljica predsjednica HDZ-e, Jadranka Kosor. Samo ona je garancija državljanima RH, da će biti sačuvan i poštovan indentitet hrvatskog naroda, krščanska načela, nastavljena borba u suzbijanju korupcije i kriminala u svim segmentima društva. Nastaviće se oživljavanje privredne proizvodnje, otvaranja novih radnih mjesta, apsolutna zaštita prava Hrvatskih branitelja, ostače porodiljne naknade i nećemo dopustiti, ono što neki najavljuju, da će ukinuti vjerunauk u školama, pa pobogu  milom, pa mi smo krščanski narod, i sada bi ovi nevjernici i ateisti, koji su zanemarivi, htjeli i vjeru istjerati iz hrvatskog puka, zar takvima dati povjerenje? Poštovane hrvatice i hrvati, i ostali građani Lijepe naše, nedajte se zavesti lažnim obečanjima u koja, i oni sami ne vjeruju da bi ikad ispoštovali. A sada još nekoliko informacija za žitelje općine Pitomača, donosimo raspored predizbornih skupova po naseljima općine.

    U petak 25.11.2011. u 20 sati u kino sali  u Pitomači, je centralni predizborni skup HDZ-e,

    U nedjelju 27.11.2011., u 18 sati predizborni skup je u Kladarama, istog dana ali u 20 sati predizborni skup je u Maloj Črešnjevici,

  U ponedjeljak 28.11.2011., u 18 sati, predizborni skup je u Turnašici, a u 20 sati na redu je naselje Sedlarica,

   U srijedu 30.11.2011., u 18 sati predizborni skup je u naselju Otrovanec, a u 20 sati, predizborni skup je u Velikoj Črešnjevici.

  U četvrtak 01.12.2011., u 18 sati, predizborni skup je u Grabrovnici, a u 20 sati predizborni skup je u Dinjevcu.

  I na kraju 02.12.2011., u 18 sati, predizborni skup je u Starogradčkom Marofu, a u 20 sati završetak predizbornih skupova je u Starom Gradcu.

         POZIVAMO MJEŠTANE,  SVIH  NASELJA DA SE ODAZOVU U ŠTO VEĆEM BROJU NA SVE PREDIZBORNE SKUPOVE!

           U nastavku nekoliko fotografija sa večerašnjeg sastanka OO HDZ-e, i predsjednika temeljnih organizacija HDZ-e ...















Tekst i fotografije
Ivan Erhatić

Nema komentara:

Objavi komentar

Interaktivna karta Dinjevca i općine Pitomača